Projecte 2016-17

- - - -


>Pots descarregar-te la presentació clicant ACÍ.
- - - -

I, en la segona sessió, hem improvisat aquest breu espai radiofònic com a pràctica d'una emissió en directe.


- - - - - -

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 TROBADA A ALACANT  Presentació de la comunicació

  - - - - - - - 


  Podcasts de les cròniques del MACA

  El show conté una comunicació sobre la ràdio escolar (interrompuda: hi falten els 3 minuts darrers), i 4 cròniques en primera persona sobre les activitats desplegades al MACA d'Alacant, fetes per l'alumnat assistent a la 3a Trobada d'experiències per a l'elaboració i difusió de revistes digitals, celebrada el 3 de novembre de 2016.


  Escolta les cròniques des del MACA en Spreaker.
  - - - - - - -

  Bibliografia en línia
  1. Romero Lacal, José Luis (2009): "La radio escolar en los centros de enseñanza"; Innovación y experiencias educativas. (Pdf en línia, consultat l'11 de desembre de 2015)
  2. Jiménez Martínez, Jesús (2001): "La radio a la escuela"; Contextos educativos, 4.  (Pdf en línia, consultat l'11 de desembre de 2015) 
  3. Nogales Gala, Manuel (2000): "Educación audiovisual y radio escolar"; Investigación en la escuela 2000. (Pdf en línia, consultat l'11 de desembre de 2015)


  Altres enllaços
  1. "Monta tu emissora de radio", (2015); post del blog En la nube TIC. (Consultat l'11 de desembre de 2015)

  1 comentari:

  1. Hola Antoni, vaig fer el cur de la ràdio el curs passat, i anem a fer enguany un taller a l'institut. Per començar, ho farem gravant podcast i pujant-los a un blog del taller. Volia que em digueres si per l'experiència, seria suficient amb un parell de micros o tres, per conectarlos directament al ordinador, o aixó no és posible? Gràcies. Et deixo el meu mail (maytepomer@iesbenageber.es)

   ResponElimina